_V8B1480-Edit-Edit-Edit

Trash the Dress Andreea si Cristi

Galerie foto

Sa fie trash the dress!

Imi plac tare sedintele foto trash/ love the dress. Mi se pare ca la aceste sedinte mirii sunt mult mai prezenti, fara grijile specifice nuntii, care nu le dau pace in timpul sedintei foto din cadrul evenimentului. Sunt mult mai ei, mai zambitori, mai curajosi, mai nebuni. Iar eu abia astept sa surpind fiecare cadru!

Asa ca dupa ce am vorbit cu Andreea si Cristi si am auzit cuvintele: sedinta foto, trash the dress, mare si Vama, n-am stat pe ganduri. Acolo e de mine!

Si daca tot e mare, stiu ca trebuie sa fie si soare… si daca e soare e musai sa nu ratam rasaritul. Am zis!

Asa ca m-am urcat in masina cu noaptea in cap, adica pe la unu eram deja pe drum. Eu si rasaritul avem antecedente… Ba eu… Ba el… facem noi ce facem si nu ne gasim :)

La patru dimineata coafatul era deja gata si iar acum urma makeup-ul Andreei…Eu, impancientat tot ca nu prind rasaritul :) ma invarteam pe acolo asteptand sa se termine pregatirile.”Esti gata?”, ” Mai ai?” :p

“Oricum e intuneric si nu se va vede makeup-ul in fotografii”_zic eu, maxim de agitat in continuare :)

Cu toate ca mai tarziu mi-am dat seama ca m-am inselat…machiajul, coafura si tinuta sunt elemente care se vor reflecta de fiecare data in fotografii, prin starea pe care o induc subiectul.

Bun… Deci cum va spuneam cu noaptea in cap si cu mirii de mana, eram deja in Vama si cautam locul perfect pentru sedinta foto.

Am profitat din plin de marea linistita, dar foarte rece ( Andreea stie ce zic:) ) nisipul aramiu, soarele (care de data asta nu mi-a dat teapa), curiosii distrati care petreceau inca de noaptea trecuta si acum isi tot faceau drum pe langa noi sa vada ce se intampla si tot ce-ti ofera peisajul magic al unei dimineti perfecte pe malul marii.

Rezultatul final, va invit sa-l vedeti in continuare. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *