cristina si cristian fotograf nunta cristi neacsa

Cristina si Cristian fotografii nunta

Galerie foto

 

Mereu mi se pare ca meseria mea e cea mai frumoasa meserie de pe lume!!! Imi place enorm sa lucrez cu cupluri. E atat de frumos sa le vezi iubirea, sa le asculti povestile de dragoste, sa iei parte la trairile si la emotile lor. Sa te lasi cuprins si tu de energia si veselia care ii inconjoara. Sa poti imortaliza cele mai speciale momente si sa poti sa contribui si tu la bucuria lor.
Cristina si Cristian sunt unul dintre cuplurile foarte dragi mie :)…. Mi-a placut mult potrivirea lor… Trecand peste faptul ca poarta acelasi nume… Intre ei exista o conexiune puternica, o legatura de care iti pot da seama usor imediat ce ii vezi impreuna si care se confirma si mai mult in momentul in care incep sa vorbeasca despre ei…
S-au cunoscut la o ieseala la film cu prietenii. Unul dintre prietenii lui Cristian facea parte in grupul de la serviciu al Cristinei, si cu toate ca nu s-au placut deloc (asa cum spun ei) au iesit si a doua oara in parc la o intalnire. Primele impresii? :)
Cristian: ” Nu ma mai plimb cu ea in viata mea in vreun parc… O nesuferita”
Cristina: ” Un arogant si un ingamfat”.
Si cu toate astea… Se pare ca povestea a continuat. Fara intalniri… Doar pe messenger, in fiecare seara.
Se pare ca asa , incet incet, nesuferita si arogantul au inceput sa se iubesca… Atat de mult incat dupa exact 17 luni Cristian a cerut-o de sotie.Avea o zi libera si a profitat de ea pentru a pregati totul. A cumparat 17 trandafiri si un tort pe care scris ” Vrei sa fii sotia mea?” Si 100 de baloane la care a umflat cu o pompa toata ziua si el si sora lui. Le-a bagat in sufragerie, a inchis usa si a asteptat-o sa intre.
Imaginati-va cat de uimita a fost Cristina cand in spatele usii pe care tocmai o deschisese l-a vazut pe Cristian in genunchi, in mijlocul a nu mai putin de 100 de baloane, cerand-o de sotie…
Cristinei ii place la sotul ei ca o face mereu sa rada, ca e mereu alaturi de ea si ca o sustine intotdeauna.
Lui Cristian ii place la ea ca e rabdatoare, linistita si atat de calma incat reuseste sa-l calmeze si pe el care e o fire foarte zvapaiata. Ii place cum zambeste si ii place cum gateste. Acum ii place chiar si sa se plimbe cu ea in parc … Adora sa o tina in brate pana adoarme chiar daca uneori ii amorteste mana, si nu o lasa sa adoarma niciodata pana nu o saruta.
Sunt un cuplu frumos si vesel carora le doresc sa aiba parte numai de bucurii, sa fie fericiti impreuna toata viata, asa cum sunt acum, sa se inteleaga si sa se respecte!
Casa de piatra!

Cu drag, Cristi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *