carcase usb Cristi Neacsa1

Carcase USB Cristi Neacsa

 

E NUMAI VINA CELOR DE LA APPLE!  Nu glumesc, chiar este! … si o sa intelegeti imediat de ce spun asta.

Ca fotograf de nunta, ofer clientilor mei de mai bine de cinci ani, imagini digitale din ziua nuntii lor. Am folosit pana acum pentru a furniza fotografiile de nunta sau botez, DVD-uri frumos ambalate, care aveau imprimata o imagine personalizată a cuplului, in carcase moderne din piele sau metal.

Dar apoi Apple a decis sa lanseze noile MacBook Pro fara o unitate de disc… astfel ca minunatele mele DVD-uri personalizate sunt inutile pentru orice utilizator de MacBook Pro.

Exact la fel cum Apple a ucis cu ceva timp in urma site-urile in flash, acum a transformat DVD-urile intr-un mod invechit de a furniza imagini catre clienti.

Deci, am acceptat faptul ca este timpul pentru o schimbare in modul in care livrez materialele digitale. Asa ca am inceput cercetarea! Am tras linie si am decis ca memoriile USB au devenit in momentul de fata cele mai potrivite pentru aceasta schimbare. Iar acum pot spune ca sunt foarte fericit cu alegerea facuta. De fapt sunt atat de incantat, incat mi-as fi dorit sa fac asta cu cativa ani in urma.

Avantajul memoriilor USB este ca pot fi utilizate atat de cei care folosesc alte modele de computere, cat si de aceia care detin un model nou care nu include o unitate de disc. In plus sunt mici si foarte practice.

Iata cateva imagini cu incercarile esuate de a crea ceva inedit si unic, dar bineinteles si cu “noua mea descoperire” , adica rezultatul final :) si modul in care veti primi de acum fotografiile de nunta sau fotografiile de botez.

Carcasele USB pot fi personalizate in functie de materialele si culorile alese de voi.

Sunt singur ca veti fi la fel de incantati ca si mine!

_V8B1950

_V8B1952carcase usb Cristi Neacsa1Carcase usb Cristi Neacsa 3Carcase usb Cristi Neacsa 2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *