Albert sedinta foto

Albert Samoila

Galerie foto

Povestea lui Albert Samoila

Micutul Albert este cea mai perfecta dovada a iubirii dintre Nicoleta si Marius.
Ca oricare alti tineri, proaspat casatoriti, care isi doresc sa-si intemeieze o familie a lor, dupa nunta au decis sa treaca la urmatorul pas firesc, acela de a deveni parinti.
Au urmat 3 luni in care au tot asteptat si au sperat ca o fiinta mica sa-si faca apritia acolo in burtica lui mami si bineinteles in sufletul amadurora.
Si pentru ca lucrurile se intampla de obicei atunci cand te astepti mai putin, pe 27 februarie, Nicoleta a primit cel mai frumos dar de pana atunci, cele 2 liniute mult asteptate, care ii confirmau ca urma sa devina mama.
Pentru ca Marius nu era acasa si avea sa vina abia peste cateva zile, Nico si-a sters lacrimile de fericire si a inceput sa gandeasca un mod cat mai frumos in care sa-i dea vestea. Asa a pregatit o scrisorica de la bebe pentru tati, in care il ruga sa-i pregateasca un loc in casa si in sufletul lui, ca in mai putin de 9 luni vor face cunostinta. Pe 1 Martie, Marius a primit “martisorul scrisorica” care il anunta ca va fi tata. Si pentru ca era luna Martisorului si bunicii au fost anuntati prin martisoare insotite de cate un biletel, pe care scria “Veti fi bunici !”.
Despre momentul in care a venit pe lume? Singurii si cel mai potriviti sa descrie acest moment sunt parintii:
“Momentul cand i-am auzit primul tipat nu poate fi descris in cuvinte…este ceva unic. La cateva clipe dupa ce a venit pe lume, curatat si infasat frumos mi-a fost adus sa-l vad, sa-l pup si sa-i spun ceva. N-am stiut ce sa-i spun, doar ca o sa am grija de el toata viata si m-au napadit lacrimile. L-am pupacit pe obrajori de cateva ori si mi-a fost luat. Toate astea se intamplau pe 4 nov, la ora 23:30. De a doua zi de cand mi-a fost adus in salon suntem nedespartiti. Tati este si el topit dupa micut, e bataie pe el, cine sa-l tina in brate. Acum are aproape 6 saptamani de viata si deja e un rasfatat. Cel mai mult ii place sa doarma pe burtica lu’ mami si sa fie pupat pe gat:) “

Eu ii doresc micutului Albert bun venit! O viata minunata, sanatate, intelepciune si noroc! Sa fie mereu iubit, indrumat si protejat. Sa cresca frumos si sa umple mereu sufletele parintilor lui de bucurie si mandrie.

Cu drag, Cristi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *