Despre mine

. . .Intotdeauna mi-a fost greu sa vorbesc despre mine…nu mi-am facut niciodata un portret , asa ca vom vorbi mai putin despre mine si mai mult despre fotografie, pentru ca de fapt asta e cuvantul care ma defineste cel mai bine….Imi place sa fotografiez. Orice. Ma relaxeaza. Ma ajuta sa inteleg mai bine lumea din jurul meu, ma ajuta sa simt mai bine emotiile si trairile oamenilor. Am fost pasionat de asta de cand ma stiu si de la un simplu hobby a devenit un stil de viata…e ca un microb si o data contactat nu mai poti scapa de el…creeaza asa… un fel de dependenta...

Cred ca viata e mai frumoasa cand o privesti prin obiectivul unui aparat foto. Am invatat mult si pot spune ca inca mai invat in fiecare zi. In meseria asta poti fi bun…dar niciodata cel mai bun si nici nu poti spune ca esti potrivit pentru oricine, pentru ca fotografia e ceva atat de subiectiv incat nu poti fi alegerea potrivita pentru toti.

Experianta pe care o acumulez de peste patru ani si mai mult de 80 de evenimente ma ajuta sa ma dezvolt permanent ca fotograf, sa imi depasesc limitele, sa va pot oferi de fiecare data cea mai buna calitate si cele mai frumoase amintiri.

Sunt membru Wedding Staff din anul 2012 si din Septembrie 2013 membru Fearless, comunitatea celor mai buni fotografi de nunta din lume.

Pentru mine fotografia inseamna oameni, sentimente, bucurie, emotie, distractie, agitatie, nebunie, liniste, contraste si varietate, iar fotografia de nunta are cu siguranta cate un pic din fiecare. Fotografiile care nu-si vor pierde niciodata valoarea sunt momentele reale, surpinse intr-un mod cat mai creativ…si asta incerc eu sa fac.